Surdejs fladbrød med falafel, romesco, baba ganoush,
mos af sød kartoffel, citronvinaigrette og sprødt grønt

A.

Spidskål, Granatæble (2)

Skyl spidskål og snit det på tværs i tynde strimler.

Flæk granatæblet i kvart, og slå kernerne ud i en skål med en grydeske.
Fyld skålen med vand, og det hvide frugtkød vil stige til vejrs, da kernerne er tungere end vandet og flyder derfor til bunds i skålen, fjern skallen.

B.

Fladbrød (1)
Falafel (3)

Varm en tør pande op på middel varme. Sprøjt lidt vand på fladbrødene og opvarm et ad gangen i ca. 1 minut på hver side. Hold godt øje, da de hurtigt kan blive brændte. Pak fladbrødene ind i et viskestykke, så holder de sig bløde og lune.

Falafel opvarmes i 10 min i en 150 graders forvarmet ovn.

 

C.

Romesco (4)
Baba Ganoush (5)
Mos af sød kartoffel (6)
Gedeoste feta (7)
Krydderimix (8)
Citronvinaigrette (9)

Du er nu klar til at samle dit fladbrød. Vi anbefaler, at du topper fladbrødet i følgende rækkefølge: sød kartoffel mos, romesco, baba ganoush spidskål, falafel, granatæble, feta og til sidst citronvinaigrette. Fold derefter dit fladbrød så du får en wrap, som du kan spise med hænderne.

Velbekomme!