Svampebygotto toppet med syltede svampe og kålsalat med trøffeldressing

A.

Svampebygotto base (1)
Parmesan (2)

Bygottobasen kommes i en gryde og koges op ved medium varme med 2 dl. vand.

Når bygottoen er kogt ind og er cremet i konsistens, tilføjes halvdelen af parmesanosten (2) (husk at gemme lidt til topping). Rør jævnligt! (tager ca. 15min.) Grøden skal være fast i konsistensen, men stadig cremet og blød. Smag til med salt.

B.

Kål, Æble (3)
Trøffeldressing (5)
Saltede mandler (6)
Timian (3)

Imens din bygotto koger ind, kan du tilberede din salat. Kål og æble (3) skylles og snittes fint i strimler. Placer det i en skål og vend det med trøffeldressing (5) og saltede mandler (6).

Hak eller pluk den friske timian groft (3).

C.

Syltede svampe (4)
Parmesan (2)

Svampebygottoen fordeles i en dyb tallerken/skål og toppes med syltede portobelle svampe (4), parmesan (2), timian og friskkværnet peber. Server salaten ved siden af.

Velbekomme!