Krydret lammekølle med perle cous cous salat og labne

A.

Cous cous (1)
Tomat, agurk, forårsløg, mynte (2)
Citron (4)

Hæld perle cous cous (1) blandingen ned i en mellemstor gryde og tilføj vand og salt. Når det koger skal blandingen have cirka 15 min. Når du smager på en, skal der være lidt bid i. Hæld blandingen i en si og dræn med koldt vand i 1 min. Fordel blandingen på et stort fad, og spred det som meget ud som muligt så det kan køle af.

Vask alle dine grøntsager. Skær tomat, agurk og forårsløg ud i små tern. Placer det i en skål. Hak mynte fint og tilføj det i din skål.

Når cous cous blandingen er helt kølet af, så skal grøntblandingen mixes sammen med cous cous. Tilsæt saften fra en halv citron, 1 spsk. olivenolie og flagesalt til blandingen. Mix det hele sammen og stil salaten til siden.

B.

Lammekølle (5)

Tænd din ovn på alm. 170 grader. Når den er varm, sætter du foliebakken med lammekøllen (5) ind i ovnen. Den skal have cirka 10-15 min.

Imens lammekøllen er i ovnen, kan du lave din aubergine salat (C)

Når køllen er færdig, skal den placeres i bunden af et passende størrelse dybt fad. Hæld derefter også saucen fra foliebakken i fadet. Top af med lidt friskkværnet peber.

C.

Pepperfrugt, tomat, persille, citron (4)
Bagt aubergine (3)
Labne (6)

Skær peberfrugt, tomat og den bagte aubergine (3) ud i små tern. Placer det i en skål. Hak persille fint og tilføj det i din skål. Tilsæt saften fra en halv citron, 1 tsk. olivenolie og flagesalt til blandingen. Mix det hele sammen og salaten er klar.

Placer cous cous salat, aubergine salat, lammekølle i sauce og labne (6) på bordet.

Velbekomme!