Burrito med kylling, myntesalat, tomatsalsa og lime crema

A.

Spidskål, Cherrytomater, Agurk, Forårsløg, Mynte, Lime (1)

Start med at vaske alt grønt. Skær først spidskålet over på langs og herefter i tynde strimler fra toppen og ned til bunden. Undlad selve stokken.

Agurken deles på langs i fire dele. Skær herefter agurken på skrå med 2 cm. mellemrum. Halver cherrytomaterne. Bunden fjernes fra forårsløgne og forårsløgne halveres på den lange side og skæres til sidst på skrå i tynde strimler. Mynten hakkes fint. Bland alle salatens ingredienser sammen.

Skær både af limen.

B.

Kylling (2)

Varm en pande med vindruekerneolie, solsikkeolie eller rapsolie.
Tilsæt kylling og steg ca. 10 min. på hver side.

C.

Hvedetortilla (3)
Tomat salsa (4)
Lime crema (5)

Varm 1 tortilla af gangen i 30 sekunder på begge sider.

Sammensæt din burrito med myntesalat, lime crema, tomatsalsa og kylling. Pas på ikke at overfylde den da du skal kunne spise den foldet i hånden. Velbekomme!