Frisklavet ramen med nudler, langtidsbraiseret okse og sprødt grønt

A.

Oksekød (3)

Tag låget af foliebakken med oksekød (3) og opvarm i forvarmet ovn ved 180 grader i 15 min.

B.

Nudler (1)
Springløg, Spidskål, Gulerødder, Koriander, Ingefær (4)

Skyl alle grøntsager (4) og snit dem herefter så fint du kan. Anret de forskellige grøntsager på en tallerken opdelt hver for sig. Din topping er nu klar.

Kom en 4-7 ltr. gryde med vand over kog. Kom nudlerne (1) i og rør lidt så de ikke klumper sammen. Efter 2-3 min. er de klar. Hæld nudlerne i en sigte og skyl dem. Fordel nudlerne i de antal skåle du skal servere.  

C.

Suppe (2)
Peanut crumble (6)
Nori og sesam mix (7)

Kom suppen i en 3-4 ltr. gryde og opvarm på middelvarme. Vigtigt: suppen må ikke koge! Når suppen er opvarmet, hælder du den over nudlerne i skålene.

Du er nu klar til at samle din ramen. Vi anbefaler at du fordeler oksekødet i hver skål med nudler og suppe og herefter de forskellige grøntsager og kimchi. Lad hver person toppe deres ramen med peanut crumble og nori og sesam mix efter lyst. Velbekomme!

D.

Gode tips fra restauranten

Tilføj et smilende æg på toppen af suppen. I kan også bytte om på de forskellige kødfyld fra dag 1, så I fx laver Oksekødsbao og Ramen med gris.