Saml selv baos med braiseret gris m. kimchi og confiteret and toppet m. hoisin sauce

A.

Confiteret and (2)
Gris i tamarind (3)

Kimchi og alle grøntsager er pakket sammen for ikke, at bruge unødvendigt plastik, men skal bruges over begge dage - så du skal derfor gemme cirka halvdelen af: kimchi, springløg, gulerødder, kål, agurk, koriander og ingefær til dag 2.

Tag låget af foliebakkerne (2+3) og opvarm i forvarmet ovn ved 180 grader i 15 min.

B.

Springløg, Gulerødder, Spidskål, Agurk, Lime, Koriander, Ingefær (10)
Spicy Ponzu sauce (6)

Skyl alle grøntsager (10) og snit herefter springløg, gulerødder, spidskål og agurk så fint du kan. Placer i en skål, hæld Ponzu sauce og pres limesaft udover grøntsagerne. Den er klar til servering. Gem koriander stilke og tyndskåret ingefær til topping.

C.

Bao (1)
Kimchi (4)
Spicy peanut sauce (7)
Peanut crumble (8)
Syltet rødkål (9)
Hoisin sauce (5)

Opvarm bao-bollerne (1) i oven i 3-5 min. sammen med kødet.

Du er nu klar til at samle dit dine baos. Vi anbefaler at du lægger de lune bao-boller på et spækbræt og fylder halvdelen af dem med spicy peanutsauce (7), gris (3) og kimchi (4). Fyld den anden halvdel af bollerne med hoisin sauce (5), confiteret and (2) og syltet rødkålssalat. Lad hver person toppe deres baos det friske grønt, peanut crumble, koriander eller ingefærs strimler de har lyst til. Pas på ikke at overfylde din baos da de skal spises med hænderne.

Velbekomme!