Grøddeller og sæsonens kålsalat med trøffel og æble

A.

600 gr. Rødbederisotto* (1)
Grøddellemix (2)
Frisk timian (4)
Løg, Hvidløg (3)

Hak løg, hvidløg og frisk timian fint. Placer det i en stor skål. Bland det sammen med rødbederisottoresten (1) og “grøddellemix” (2).

B.

Rør det til en “fars” og form små deller – enten i hånden eller med en spiseske. Tænd en stor pand på medium varme. Hæld olie på panden og lad det varme op. Steg dellerne gyldenbrune på begge sider.

C.

Hvid-/spids el. rødkål, Grøntkål, Æble (4)
Trøffeldressing (6)
Saltede mandler (5)

Imens dine deller steger kan du forberede din salat.

Grønkål (4), hvidkål (4) og et æble (4) snittes fint i strimler og vendes med trøffeldressing (6) og saltede mandler (5). Din salat er nu klar.

Grøddeller og salat anrettes på en tallerken.

Velbekomme!