Phở Bo med flankesteak, nudler, bønnespirer og thai basilikum.

A.

Koriander (5)
Forårsløg, Frisk chili, Lime (6)
Thai basilikum (7)
Sriracha sauce, Hoisin sauce (3)

Vask koriander, forårsløg og thai basilikum godt og sørg for at alt er helt tørt før du skal bruge det. Skær forårsløg ud i tynde skiver. Pluk bladene af thaibasilikum, rul dem sammen som en cigar og snit dem derefter fint.

Anret de snittede krydderurter i en skål med hele koriander stængler. Hæld hoisin og sriracha i skåle og sæt dem klar til anretning.

Skær lime i både og chilier i skiver.

B.

Nudler (1)
Pho-suppe (2)
Bønnespirer (5)

Hæld pho-suppen over i en gryde og lad den koge op ved medium til høj varme.

Imens suppen koger, kog i en anden gryde vand op til nudlerne. Nudlerne blancheres i 20 sekunder i det kogende vand. Fordel nudler i bunden af skålen og top nudlerne med bønnespirer.

C.

Flankesteak (4)

Tag med en øse flankesteaken og blancher det i den kogende pho suppe. Hæld med øsen både suppe og oksekød over i skålen med nudler og bønnespirer. Fyld skålen op med suppe således den dækker grænsen hvortil nudler og oksekød når.

Drys lidt peber over oksekød, suppe og nudler - drys krydderurter og chili på toppen. Pres lime ud over suppen lige inden serveringen.

Nyd risnudelsuppen med de forskellige aromaer helt ren men dyp gerne kødet i hoisin sauce og sriracha sauce on-the-side.

An Ngon - Velbekomme!