Sprøde forårsruller med braiseret okse.
Serveret med ris, løg, tørrede blomster, sesam og ponzu

A.

Ponzu (4)
Ingefær, lime, koriander (3)

Hæld halvdelen af ponzu op i en skål. Skræl ingefær. Riv limeskal og ingefær meget fint ned i den samme skål. Hak koriander fint, tilføj det til skålen og rør det hele sammen. Din ponzu dip er nu færdig

B.

Ris (2)
Ponzu (4)
Sesamolie (5)

Skyl risene i en si under koldt vand. Placer dem herefter i en gryde og hæld halvanden gang så meget vand oven i risen og tilsæt lidt salt. Kog ris i 10 min. ved svag varme. Tag gryden væk fra varmen og lad risene trække i 10 min. under låg. Hæld derefter risene op i en skål og med sidste halvdel af ponzu og alt sesamolie.

C.

Forårsruller (1)
Puffet gris (8)
Sprøde løg (6)
Blomster (7)
Chilimayo (9)

Varm ovnen op til 200 grader. Vend dine forårsruller i olie og placer på bagepapir på en bageplade. Giv dem cirka 12 min. i ovnen eller indtil de har en lys gylden og sprød overflade. Hold øje med dem under vejs!

Anret et par forårsruller på din tallerken og placer ved siden af risen. Top dine ris med puffet gris, sprøde løg og blomster.

Server ponzu dip og chilimayo som dyppelse til de sprøde ruller.

Velbekomme!