Måltidskasse 2 (Weekendshygge)

INGREDIENSER
1 pose kartofler (i kvarte)
1 pakke fiskefars
1 broccoli (i mundrette buketter, stokken skrællet og i stave)
1 bæger yoghurt naturel
1 bakke karse
½-1 citron (i både)
1 bæger topping (spidskål, rucola og radicchio)

DU SKAL SELV HAVE:
olie til stegning (fx solsikke- eller vindruekerneolie), salt og peber

1. Tænd ovnen på 220 °C, og sæt lidt vand over til broccoli, fx i en elkedel.

2. Skyl kartoflerne, og skær dem i kvarte. Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med lidt olie og salt, og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl og klargør imens broccoli og citron som angivet i ingredienslisten.

4. Varm en pande op, og kom olie på. Form fiskefarsen til frikadeller med en våd ske og hånden, og steg dem i 3-4 min. på hver side – læg dem evt. i ovnen de sidste minutter.

5. Kom kogende vand i en gryde, til det dækker 3-4 cm af kanten. Tilsæt salt, og damp broccolien under låg i 2-4 min. Afdryp den.

6. Rør yoghurten med klippet karse, salt og peber.

Servering
Spis ovnstegte kartofler med fiskefrikadeller, dampet broccoli, citronbåde, karsecreme og grøn topping.