Jungle Table - Samle selv Tacos

A.

Søde kartofler (1)
Chipotle kylling (2)
Ancho beef (3)
Pork belly (4)
Pinto bønner (5)


Tag låget af foliebakkerne, rør lidt rundt og opvarm i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10-15 min. (Pork Belly spydene skal have længere tid i ovnen på gerne lidt højere grader og evt. grill funktion. Så den er god at lade blive lidt. Resultatet skal helst være mørkebrun overflade)

B.

Mæxi slaw (1)
Green salad (2)
Guacamole (3)
Pineapple mango salsa (4)
Smoky macha salsa (5)
Burnt Habanero salsa (6)
Roasted salsa (7)
Pickled onions (8)
Gooseberry salsa (9)
Chipotle crema (10)


Pak alle de kolde elementer op og anret i skåle - placer på bord

C.

Majstortilla (6)


Majs tortillas kan varmes på to måder:

  1. Opvarm en pande til medium varme, tilsæt lidt stegeolie og vend tortillas 1 min på hver side, tag af panden og hold varm i et viskestykke.

  2. Fordel tortillas i to portioner og pak dem ind i alufolie. Opvarm i en forvarmet ovn ved 180 grader i cirka 10 min. Hold øje undervejs! Hold varm i et viskestykke.

Du er nu klar til at sammensætte dine tacos ved middagsbordet. Vi anbefaler at man ikke bruger mere end 4 elementer på hver taco for at smagene ikke forvirrer. En lækker kombi er fx.: guacamole, søde kartofler og syltede rødløg. Husk ikke at fylde din taco mere op end at du kan få tortillaen til at nå samme over fyldet. Velbekomme!