Måltidskasser fra restauranter. Vegetarkasser og signaturkasser

Nå ud til nye gæster og
øg din omsætning

Hvad er Homeat

Vi ønsker at samle restauranter på èt sted, og tilbyder den form for take-away som vi mener giver den bedste oplevelse for jer, såvel som for jeres gæster. Tanken er inspireret af den traditionelle måltidskasse, hvor gæsten selv skal stå for de sidste få forberedelser. Den store forskel her, er at det er JER - experterne - der sammensætter menuen og i sidste ende får fortjenesten.

Gæsterne kan lave maden når det passer dem, og i behøver derfor ikke at stresse over madens temperatur og udseende efter f.eks. en cykeltur i blæsten. Gæsterne bestiller maden min 24timer før afhentning/levering, og på den måde undgår i også madspild.

Hvorfor vælge Homeat?

Nå ud til nye gæster

Takeaway er begrænset af en kort rækkevidde. Homeat leverer til hele Storkøbenhavn tre gange om ugen. Og hos Homeat kender du altid dine bestillinger, dagen forinden.

Af restauranter til restauranter

Skabt af restauratører til restauranter. Homeat pålægger ikke vilde kommisioner eller gebyrer. Vores kokke og fotografer hjælper med alt fra vejledninger til billeder.

Vi løfter læsset

Homeat håndterer bestillinger, markedsføring og betalinger,så du kan fokuserer på at skabe fantastiske oplevelser for dine gæster.