Opskriften
Tag dejen til pitabrødet ud af køleskabet 20-30 min. forinden de skal opvarmes.
Skyl aubergine og 1 cm skiver. Vend i marinaden og placer på en bageplade med bagepapir. Bag aubergine i 15-20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
I mellemtiden – riv guleroden i lange strimler eller snit i tynde cirkler. Skræl salatløget og halver det. Skær det herefter i tynde skiver på tværs og vend dem i krydderimixet.
Skær halloumien ud i 1cm skiver.
Opvarm en pande på middel varme og tilsæt stegeolie. Steg halloumien 2 min. på hver side.
Rengør panden og opvarm til middelhøj varme.
Lig 1 pitabrød på panden, vend det efter 1 min. på panden. Vend igen efter 2 min. og lad det ligge yderligere 2 min. på panden, du burde gerne nu se at pitabrødet puffer op. Fjern fra panden og hold det varm i et viskestykke.
Du er nu klar til at samle dit pitabrød.
Velbekomme!