Signaturkassen

  • DAG 1
  • DAG 2

Friskbagt pitabrød med kylling, ovnbagt aubergine,
kikærter, salatost, syltede og frisk grønt.

Forberedelse

Gulerødder (1)
Rødløg (1)
Krydderimix (2)

Aubergine (1)
Krydderimix (3)

Dej til pitabrød (4)

Kylling (5)

Sammensætning

Karrydressing (6)
Edamame bønner (7)
Citronmarineret rødkål (8)
Syltede rødløg (9)
Kikærter (10)
Salatost (11)
Rucola (12)

Dette skal du selv have

Stegeolie
Salt
Peber

(x) - find ingrediensen på billedet

Gode tips fra restauranten

I kan bytte om på kødet fra dag 1 til dag 2.

Opskriften

Tag dejen til pitabrødet ud af køleskabet 20-30 min. forinden de skal opvarmes.

Skyl aubergine og 1 cm skiver. Vend i marinaden og placer på en bageplade med bagepapir. Bag aubergine i 15-20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.

I mellemtiden – riv guleroden i lange strimler eller snit i tynde cirkler. Skræl rødløget og halver det. Skær det herefter i tynde skiver på tværs og vend dem i krydderimixet.

Opvarm en pande på middel varme og tilsæt stegeolie. Steg kyllingen 2 min. på hver side.

Rengør panden og opvarm til middelhøj varme.

Lig 1 pitabrød på panden, vend det efter 1 min. på panden. Vend igen efter 2 min. og lad det ligge yderligere 2 min. på panden, du burde gerne nu se at pitabrødet puffer op. Fjern fra panden og hold det varm i et viskestykke.

Du er nu klar til at samle dit pitabrød.

Velbekomme!

Bulgur salat med marineret flanksteak, rucola, ovnbagt aubergine,
kikærter, salatost, syltede og frisk grønt.

Forberedelse

Gulerødder (1)
Salatløg (1)
Krydderimix (2)

Aubergine (1)
Marinade (3)

Bulgur (4)

Flanksteak (5)

Sammensætning

Urtedressing (6)
Edamame bønner (7)
Citronmarineret rødkål (8)
Syltede rødløg (9)
Kikærter (10)
Salatost (11)
Rucola (12)

Dette skal du selv have

Stegeolie
Salt
Peber

(x) - find ingrediensen på billedet

Gode tips fra restauranten

I kan bytte om på kødet fra dag 1 til dag 2.

Opskriften

Skyl bulgur i koldt vand og placer derefter i en gryde 2x så meget vand som bulgur.

Tilføj 1 spsk. salt og bring gryden i kog med låg. Når vandet koger, skru komfuret ned på lav varme og simre lad i 20 min. Overfør den varme bulgur til en si og lad evt. vand drive fra.

Skyl aubergine og 1 cm skiver. Vend i marinaden og placer på en bageplade med bagepapir. Bag aubergine i 15-20 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.

I mellemtiden – riv guleroden i lange strimler eller snit i tynde cirkler. Skræl rødløget og halver det. Skær det herefter i tynde skiver på tværs og vend dem i krydderimixet.

Opvarm en pande på middel varme og tilsæt stegeolie. Steg lammekødet 2 min. på hver side.

Du er nu klar til at samle din salat.

Velbekomme!