SIGNATURKASSEN

  • DAG 1
  • DAG 2

Phở Bo med flankesteak, nudler, bønnespirer og thai basilikum.

Forberedelse

Nudler (1)
Pho-suppe (2)
Flankesteak (4)

Bønnespirer (5)
Koriander (5)
Forårsløg (6)
Frisk chili (6)
Lime (6)
Thai basilikum (7)

Sammensætning

Sriracha sauce (3)
Hoisin sauce (3)

Det skal du selv have

Spisepinde

(x) - find ingrediensen på billedet

Opskriften

Vask koriander, forårsløg og thai basilikum godt og sørg for at alt er helt tørt før du skal bruge det. Skær forårsløg ud i tynde skiver. Pluk bladene af thaibasilikum, rul dem sammen som en cigar og snit dem derefter fint.

Anret de snittede krydderurter i en skål med hele koriander stængler. Hæld hoisin og sriracha i skåle og sæt dem klar til anretning.

Skær lime i både og chilier i skiver.

Hæld pho-suppen over i en gryde og lad den koge op ved medium til høj varme.

Imens suppen koger, kog i en anden gryde vand op til nudlerne. Nudlerne blancheres i 20 sekunder i det kogende vand. Fordel nudler i bunden af skålen og top nudlerne med bønnespirer.

Tag med en øse flankesteaken og blancher det i den kogende pho suppe. Hæld med øsen både suppe og oksekød over i skålen med nudler og bønnespirer. Fyld skålen op med suppe således den dækker grænsen hvortil nudler og oksekød når.

Drys lidt peber over oksekød, suppe og nudler - drys krydderurter og chili på toppen. Pres lime ud over suppen lige inden serveringen.

Nyd risnudelsuppen med de forskellige aromaer helt ren men dyp gerne kødet i hoisin sauce og sriracha sauce on-the-side.

An Ngon - Velbekomme!

Gỏi cuốn - Friske sommerruller med tofu, nudler, frisk grønt og dips.

Forberedelse

Rispapir (1)
Nudler (2)
Salat (7)
Agurk (7)
Frisk chili (7)
Mynte (7)
Mango (8)
Pickles (9)
Dampet tofu (10)
Koriander (11)

Sammensætning

Tonkin fiskesauce m. peanuts (3)
Tonkin dressing (4)
Sriracha sauce (5)
Tonkin sauce (6)

(x) - find ingrediensen på billedet
Opskriften

Placer nudler i en skål der kan tåle kogende vand. Hæld kogende vand over og lad dem stå i 5 min. Hæld derefter nudlerne i en sig og dræn under koldt vand, lad dem dryppe godt af og placer i en skål til servering.

Vask dit salathoved godt og tør det let. Skær det herefter over ved stokken så du får så store hele blade som muligt og placer så i en skål klar til servering.

Vask og snit alle grønsagerne og mango i så lange tynde strimler som muligt. Anret på et lille fad. Vask forsigtigt dine krydderurter og ryst dem af for vand, lad dem ellers være som de er.

Hæld peanuts over i fiskesaucen og rør let sammen.

Varm tofuen på en pande med lidt olie i 1-2 minutter eller ca. 30 sekunder i mikroovnen.

Tag et stort fad hvor ris papirerne kan være dækket helt af vand, fyld fadet op med koldt vand og placer det på bordet.

Nu skal du rulle dine forårsruller.

Tag et rispapir ad gangen og lad det ligge i vandfadet i cirka 2 sek. - lader du dem blive for længe er de meget svære at rulle da de bliver for klistret.

Ryst rispapiret let af for vand og placer det på din tallerken. Selvom de ikke virker elastiske lige efter så bliver de det. Når du har lagt al fyld på er papiret lige perfekt til at rulle. Læg fyld cirka 1/3 inde på rispapiret. Start med et salatblad som base, læg herefter de elementer du ønsker ovenpå, pas på ikke at putte for meget på. Slut af med krydderurter, lidt og saucer. Fold to sider ind over fyldet og rul fra den ene ende til den anden. Dyp dine ruller i den ønskede sauce.

An Ngon - Velbekomme!