Krydret indisk daal med friske og salte toppings

A.

Daalbase (1)

Daalbasen (1) hældes i en gryde med 1,5 dl vand og varmes op ved lav varme, til linserne er kogt ud (tager ca. 20 min). Rør jævnligt så linserne ikke brænder på i bunden af gryden.

Smag til med salt. Vi anbefaler en smule bid i linserne – du kan justere konsistensen ved at tilføje vand, hvis den ønskes mindre al dente.

B.

Tomater, Koriander (2)

Skyl cherrytomaterne og korianderne. Halver tomaterne og hak korianderne groft.

C.

Ristede kokosflager (3)
Nigellafrø (4)
Saltede mandler (5)
Sriracha dressing (6)

Daal fordeles i en dyb tallerken/skål. Kom derefter ristede kokosflager (3), saltede mandler (5), tomater, koriander, srirachadressing (6) og nigellafrø (4) udover. Nigellafrø er meget aromastiske, så brug dem nænsomt!

Du kan som alternativ servere alle toppings i små skåle og lade alle ved måltidet toppe deres egen daal.

Velbekomme!