Hotdogkassen | Tiger Lee

  • Hotdog Tiger Lee

Gourmethotdog - Briochebrød med spicy Duroc pølse toppet med hummerstykker, hummermayo, syltede og ristede løg samt urter.

Forberedelse

Briochebrød (1)
Duroc-pølser (2)
Pommes frites (3)

Sammensætning

Hummer (4)
Hummermayo (5)
Syltede rødløg (6)
Sprøde løg (7)
Krydderurter (8)
Chili mayo (9)

Det skal du selv have

Stegeolie
Salt
Peber

(x) - find ingrediensen på billedet

Opskriften

Fritter kan laves på 2 måder:

  1. Bedste resultat opnåes ved at fritere fritterne i en fritøse ved 180 grader til de er let gyldne og sprøde. Har du ikke en fritøse, kan du bruge en stor gryde til at fritere fritterne i. Har du ikke et termometer til at måle oliens temperatur med, kan du stikke træsiden af en tændstik ned i olien. Hvis det syder omkring den med det samme, så er olien varm nok.
  2. Varm din ovn op til 230 grader. Vend dine fritter i olie og bag dem i 20-30 min. eller til de er gyldne og sprøde. Test gerne undervejs.

Duroc-pølsen steges i lidt olie ved middeltemperatur på en pande i cirka 5 min. på hver side. Den skal have en gylden sprød overflade hele vejen rundt.

Skru din ovn ned på 150 grader og lad den køle helt ned til 150 grader før du putter dine brød ind. Briochebrød duppes med lidt vand og lunes i ovnen i folie bakken cirka 3-4 min. Hold godt øje med dit brød - det er vigtigt at det ikke bliver for tørt!

Du er nu klar til at samle din hotdog.

Tag det lune brød og skær det op i toppen. Vær opmærksom på, at du max. skærer halvt ned så dit brød ikke brækker helt over i to dele. Læg pølsen i brødet og kom hummer mayo ovenpå. Fordel herefter hummerkødet ovenpå mayo.

Top derefter med de syltede og ristede løg og slut af med urterne.

Velbekomme!