Vegetarkassen

  • DAG 1
  • DAG 2

Pasta tagliolini med cacio e pepe sauce

Inspiration til aftensmad og anretning af måltidskasse fra Bar Pasta
Sammensætning

Pasta Tagliolini
Cacio e Pepe sauce

Det skal du selv have

Olivenolie
Salt
Peber

Opskriften

Fyld en mellemstor gryde ⅔ med vand, sæt den over ved fuldt blus og kom godt med salt i vandet.

Find en pande frem og kom Cacio e pepe saucen i, sæt den til at varme op ved middel varme.

Tag pastaen ud af posen og vend rundt i den for at sikre, at det ikke er klistret sammen.

Når vandet koger, kom pasta i og rør rundt, så pastaen endnu en gang ikke klistrer sammen. Lad det koge i 1- 2 min. Smag undervejs.

Når pastaen er næsten færdigkogt og stadig har lidt bid i, kom den over i den varme sauce på panden og vend det sammen, til retten har den rigtige konsistens.

Du vil gerne have at den er tyk, cremet og ikke for flydende - det opnår du ved at lade den stå på varmen, indtil konsistensen er i hus, ved konstant omrøring!  

Buon Appetito !

 

Melanzane Parmigiana med Fennikelsalat

Inspiration til aftensmad og anretning af måltidskasse fra Bar Pasta
Fennikelsalat

Fennikel
Dressing
Chili
Persille
Pinjekerner

Sammensætning

Melanzane

Det skal du selv have

Olivenolie
Salt
Peber

Opskriften

Tænd ovnen på 200 grader, når ovnene er varm stiller du Melanzanen ind. Varm det i tyve minutter eller til osten er dejlig gylden. Husk at tjekke med en gaffel, om auberginen er gennemvarmet inden du serverer.

“Hvis ikke osten har fået en dejlig gylden skorpe så skru op for ovnen. HUSK hold øje så det ikke brænder på...”

Imens det hygger i ovnen, skal du lave fennikelsalaten klar. 

Rist pinjekernerne ved mellem varme på en pande. Holde øje med at de ikke brænder på. Når de har farve, stil dem til siden.

Fennikel er skåret og skyldet, så kom det bare i din flotteste skål, og vend det godt sammen med dressing, hakket persille (skal hakkes), chili og pinjekernerne. Evt. smage til med lidt salt og peber.

Buon Appetito !