Signaturkassen

  • DAG 1
  • DAG 2

Tagliatelle - Ragu på spoleben

Inspiration til aftensmad og anretning af måltidskasse fra Bar Pasta
Sammenssætning

Pasta
Ragu
Parmesan

Det skal du selv have

Olie
Salt
Peber

Opskriften

Fyld en mellemstor gryde med 3-4 liter vand, sæt den over ved fuldt blus og kom godt med salt i vandet, når det koger.

Find en pande frem og kom raguen i, sæt den ved middel varme, og tilsæt evt. lidt vand, så den ikke brænder på.

Tag pastaen ud af posen og vend rundt i den for at sikre, at det ikke er klistret sammen.

Når vandet koger, kom pasta i og rør rundt, så pastaen endnu en gang ikke klistrer sammen. Lad det koge i 1- 2 min. Smag undervejs.

Når pastaen er næsten færdigkogt og stadig har lidt bid i, kom den over i den varme sauce på panden og vend det sammen, til retten har den rigtige konsistens.

Du vil gerne have at raguen har sat sig og ikke er for flydende, men smag lige på den, for det må heller ikke være for tørt.

Top raguen med revet parmesan på tallerkener.

Buon Appetito !

 

Lasagne alla bolognese med Radicchiosalat

Inspiration til aftensmad og anretning af måltidskasse fra Bar Pasta
Radicchiosalat

Radicchio
Butternut squash
Dressing

Sammensætning

Lasagne

Det skal du selv have

Olivenolie
Salt
Peber

Opskriften

Tænd ovnen på 200 grader, når ovnene er varm, stiller du lasagnen ind. Varm den i ca. 20 minutter eller til osten er dejlig gylden. Husk at tjekke med en gaffel om pastaen er gennemvarmet, inden du serverer.

“Hvis ikke osten har fået en dejlig gylden skorpe så skru op for ovnen. HUSK hold øje så det ikke brænder på...”

Imens det hygger i ovnen, skal du lave radicchiosalaten klar.

Pluk salatbladene, skyld dem og slyng dem tørre.

Skær så salaten ud i grove stykker. Smid stykkerne i din flotteste skål.

Skær nu den bagte butternut squash i mundrette stykker.

Vend det sammen med din salat i skålen.

Lige inden servering hælder du dressingen over, og vender det hele godt sammen.

Buon Appetito !