Velkommen til Homeat – Måltidskasser fra restauranter

Homeat er et barn af krisen. I nye tider må der findes nye løsninger, og når I ikke kan komme på restaurant - må restauranterne selvfølgelig komme til jer!   

Homeat er ikke blot et barn af krisen. Homeat er et barn af kærlighed. Kærlighed til mad, kærlighed til lokale restauranter, og ikke mindst, kærlighed til vores gæster. Homeat er et samarbejde mellem dine yndlingsrestauranter i København. Alle restauranter som er del af Homeat specialiserer sig i netop det køkken, som de har passion for. Ud fra deres erfaring og ønske om at give dig den bedste oplevelsehar de alle skræddersyet nemme måltidskasser, som du vil elske!  

Mere tid – mere travlt 

Mange tilbringer mere tid hjemmet disse tider. Nogle har mere tid end de plejer, nogle har ikke. Vi ved dog at uanset, hvad din situation er, så har du nødvendigvis ikke mere overskud. Alle skal tilpasse sig en ny hverdag og timerne kan føles lange og dagene uoverskuelige. Nogle skal arbejde hjemmefra, forældre skal passe børn i dagstimerne Træningsfaciliteter, skoler, shopping centre og andre aktiviteter, som er en normal del af vores hverdag, er lukket – og det kan i det hele taget være svært at holde fast i en normal rutine. Social distancering er det vigtigste på dagsordenen, og det kan være udfordrende at finde hoved og hale ihvordan man kan være sammen hver for sig.  
Så hvordan finder man overskud til at lave god mad i denne tid? De sociale medier er fyldt med opskrifter, hjemmelavede gourmetretter og inspiration til din aftensmad. Alle viser, at de har tid til at kreere et lækkert hjemmelavet måltid, men du har måske hverken tid eller overskud, eller måske er du slet ikke er i stand til at handle i øjeblikket? 

En normal hverdag – i en unormal tid 

Vi ved hvor vigtigt det er at kunne fastholde en mere eller mindre normal hverdag – vi ved også, hvor vigtigt det er stadig at kunne fejre de små ting! Men hvordan fejrer man årsdag med kæresten eller fødselsdag for børnene i disse tider, når man ikke kan tage ud og spise?  Og hvordan holder man romantikken og venskaber i live, når man går op og ned ad hinanden 24 timer i døgnet? 

Selvom det kan føles som om, at man bruger mere tid med familien, kæresten eller sine roommates end normaltog det er nemt at blive træt af hinanden, så husk at fejre de små ting!  Når manden spontant svinger støvsugeren, når teenageren frivilligt tømmer opvaskemaskinen, eller når din roommate endelig skifter den fyldte skraldespand. Husk at sætte pris på hinanden og forkæl hinanden, som I normalt ville gøre 
Dette er selvfølgelig lettere sagt end gjort – for hvordan er det lige, at man gør, når man ikke kan invitere sine nærmeste i biografen, til koncert, eller som mange gør – ud og spise?   

Måltidskasser fra restauranter – vi hjælper hinanden 

de sidste mange uger har vi kæmpet for at skabe en løsning, som kan hjælpe jer med at hjælpe os – og omvendt! Lokale restauranter og dygtige kokke brænder for (og vil ikke undværeat skabe fantastiske madoplevelser sammen med jerDeraf udspringer Homeat 

Med måltidskasser fra Homeat får I en madoplevelse, på lige fod med den du oplever, når du spiser ude 
Du bruger minimal tid i køkkenet og kan stadig lave en fantastisk middag. Din yndlingsrestaurant har hjulpet dig og lavet alle de hårde forberedelser, så du kan bruge din energi på at sætte stemningen, dække hyggeligt op, eller måske lave en lækker drink. Du kan imponere din familie, din kæreste, din veninde – eller blot forkæle dig selv. Vi bringer måltidskasser fra restauranter lige til din dør. 

Homeat - inspiration og aftensmad ideer 

Her på siden kan du løbende møde de forskellige restauranter og få et indblik i deres hverdag! Vi vil derudover komme med tips og tricks, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken.  

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer – og vi håber, at I også vil hjælpe os. Hjælpe os til at støtte jeres yndlingsrestauranter i denne nye forvirrende tid, hvor mange virksomheder kæmper for at holde humøret oppesådan at de igen, på den anden sidekan invitere jer forbi!  

Alle dine yndlingsrestauranter står klar med de bedste måltidskasserog glæder sig til at bringe deres passion og glæde for mad helt hjem til din hoveddør!  

 

Bestil din måltidskasse her og se det brede udvalg af restauranter såsom, Mæxico, Grød, Bar PastaPhagoGarbanzo, Kung Fu, Pasta La Pasta og YOBURGER !