Convenience food - Homeat's Nøgleværdier

Homeat’s nøgleværdier 

Hos Homeat arbejder vi ud fra 3 nøgleværdier. Disse nøgleværdier gennemsyrer alle vores måltidskasser for at sikre den bedste madoplevelse for dig derhjemme.  

De bedste restauranter

For det første er alle måltidskasser på Homeat, sammensat og tilberedt af nogle af de bedste lokale kokke og restauranter i København. Dette giver dig et bredt udvalg af måltidskasser, da hvert køkken har specialiseret sig i hver deres passion. Om det er italienske specialiteter, asiatisk streetfood, reducering af madspild, vegetarretter, vegansk eller kulinariske glæder fra middelhavet, så er der helt sikker noget for dig. Du får muligheden for at udforske nye køkkener og finder masser af inspiration til aftensmaden. Derudover giver Homeat dig muligheden for at støtte dine lokale yndlingsrestauranter.  

Slip for besværet

For det andet slipper du for besværet ved at lave mad. Restauranterne har lavet alt det hårde arbejde, så du er efterladt med den hyggelige tilberedning og afslutning i køkkenet. Restauranterne laver de dele af retten, som tager lang tid, og som de er eksperter i at lave, så du kan få det bedste produkt, når du bestiller måltidskasserne. Restauranterne har fx forberedt dressinger, saucer og marinader eller tilberedt og sammensat dele af retterne. På den måde er du sikker på, at du får et måltid af samme kvalitet, som restauranten normalt ville servere for dig hos dem selv – bare i dit eget køkken. Madoplevelsen svarer altså til den du får, når du går ud og spiser.   

Nemt og hurtigt 
Endeligt vægter vi højt, at alle måltider skal være nemme og hurtige at forberede. Alle retterne tager under 30 min at lave derhjemme, og de fleste langt under. Du skal ikke stå for yderligere indkøb og det kræver ingen ekspertise i et køkken. Der er opskrifter og vejledninger til alle måltidskasser, som du nemt og hurtigt kan følge uden at være i tvivl. Du skal ikke bruge meget tid i køkkenet, og du kan i stedet bruge tiden på at dække op, tænde lys, musik, eller hvad du har lyst til for at få den bedste oplevelse med måltidskasserne.  

Convenience food  

Convenience betyder generelt set, at noget skal være nemt, hurtigt, og bekvemt. Når der tales om convenience food, omhandler det en lang række af forskellige madrelaterede produkter – alt fra takeaway til færdiglavede retter i supermarkedet. Men det kan også være mindre dele af et måltid, som bliver lettere eller hurtigere at lave, end hvis du skulle lave det hele fra bunden i dit eget køkken. Det gælder fx sovs, som købes færdiglavet, færdig salat m.m. Convenience omhandler altså alle produkter og services, hvor en del af arbejdet er lavet for dig, så du slipper for besværet derhjemme.  

Måltidskasser indgår også under convenience food. Måltidskasser gør det lettere, hurtigere og ikke mindst mere bekvemt for dig at lave aftensmad. Der er stor forskel på, hvad forskellige leverandører af måltidskasser fokuserer på, og derved også forskel på, hvor convenient de er. I nogle måltidskasser får du alle ubehandlede råvarer og en opskrift du skal følge og lave alt selv fra bunden. Andre leverer færdiglavede måltider, som du blot skal opvarme.  

Hvorfor vi vægter convenience højt hos Homeat 

Homeat blev skabt da restauranter ikke længere kunne have gæster, og der måttes finde en nye måde at komme ud til danskerne på. Hos Homeat er målet altså at skabe en restaurantoplevelse for dig derhjemme. Det er vigtigt for os, at du ikke skal bruge for meget tid i køkkenet på at lave mad, da vi gerne vil bringe så meget af restaurantoplevelsen hjem til dig som muligt. Vi vil dog stadig sikre måltider, som er friske og kommer direkte fra køkkenet, så derfor får du selv lov til at lave de sidste tilberedelser. 
Derudover ved vi, at mange ofte har travlt i hverdagen, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med madlavningen, så du kan bruge din fritid på hygge dig sammen med dine gæster, din familie, og dine nærmeste. Vi kender alle sammen til det at skulle have gæster og gerne ville lave mad, som er lækkert og godt, men vi vil jo også gerne være til stede. Med måltidskasserne fra Homeat kan du begge dele, da det er nemt og hurtigt at tilberede maden - også når du har gæster.  
Homeat har gjort alt for, at det skal være så nemt og convenient for dig som muligt at få lækre måltider derhjemme! Restauranterne brænder for at gøre det, de er bedst til! Nemlig at lave mad og gode madoplevelser. Kokkene tager altså oplevelsen fra restauranten og hjem til dig. Der er dog ikke tale om færdigretter, som du blot kan købe i supermarkedet. Det er kun de ting, der tager lang tid, som restauranterne har forberedt - det hårde arbejde. Du kan altså lave mad som på en restaurant ved minimalt arbejde i køkkenet. 

Hvordan Homeat convenient?  

  • Under 30 min 

Alle retter i de forskellige måltidskasser kan laves på under 30 min - og mange af dem kan laves på langt kortere tid. Så har du god tid til at dække op, nyde et glas vin, snakke med dem omkring dig, eller hvad du har lyst til.  

  • Nemme opskrifter 

Der findes udførlige opskrifter på alle retterne på hjemmesiden, så du nemt og hurtigt kan tilberede maden. Opskrifterne er alle nemme at følge, så selv hvis du ikke har nogen erfaring i et køkken, kan du lave god og lækker mad, uden at det går galt. Du kan også finde “how-to” videoer, som du kan følge og se hvordan hver enkelt step i opskrifterne skal laves.  

  • Inspiration til anretning 

Du kan finde inspiration til anretning af dine måltider. Du finder billeder på alle retter under de forskellige måltidskasser og opskrifter, og kan nemt kopier. Da du får selv lov til at lave de sidste tilberedelser, kan du også anrette, præcis som du vil. Vi ved nemlig, at en stor del af at spise god mad også handler om, hvordan det bliver præsenteret, og det er vigtigt at få en ret til at se flot og indbydende ud. 

  • Levering og afhentning 

Der er afhentning eller levering direkte til din dør 3 gange om ugen. Du bestemmer hvilken dag og tidspunkt, der passer dig bedst og så får du din måltidkasse leveret fra restauranten. 

  • Bestilling  

Der er altid mad til 2 dage og du kan selv vælge, om du bestiller til 2-3 personer eller 4-5 personer. Er du i tvivl om hvor mange du skal bestille til, er der også vejledninger til dette.  

  • Abonnement 

Som noget nyt kan du snart bestille dine måltidskasser på abonnement. På den måde bliver det endnu nemmere for dig at få lækker mad lige til døren. Du kan vælge at få din måltidskasse leveret hver eller hver anden uge. Abonnementet er helt uden binding og giver dig en besparelse på 15% per måltidskasse.